Framme!

Vi är framme nu!
 
Vi var supertrötta igår när vi kom så vi typ nap:ade hela eftermiddagen. Det var svårt att sova på planet. Särskillt mellan Cairo och Addis Abba för då satt vi mitt bland ett ungdomsfotbollslag. Ett ungdomsfotbollslag som verkade som att de aldrig flygit förut för de härjade och var all over the place och tryckte på flygvärdinneknappen 17 gånger för att fan va ballt att det började lysa en liten lampa, och började applådera och sjunga ramsor spontant när det hände något litet. Så det var störigt.
Å andra sidan var planet nästan tomt innan vi kom till Cairo, så det var väl lite kompensation. Men det var mest jag som kunde sova. Vilgot är lång och så.
Så vi sov ett tag efter lunchen när Liisa hade gått igenom vad vi ska göra medan hon är i norra Ghana en vecka och pratar med bönder och olika organisationer.
Sen på kvällen spelade vi pingis med grannbarnen lite.
Idag har vi varit på affären och köpt frukost för det fanns ingen i kylen..
och nu ska vi till Accra Mall! :)

Kommentarer
Postat av: Ingela Wallin

Det lät jobbigt, hoppas ni har piggnat till nu. Vad har Liisa get er för spännande uppdrag då- inte bara att handla frukost väl ? Vi saknade er till innebandyn idag, ingen annan kunde heller så vi fick stå över. Kram Ingela

Svar: Fruckosten var inte ett uppdrag, vi ville bara ha frukost och det fanns ingen. De uppdrag vi har fått än så länge är att uppdatera programmet som hemsidan är byggt i och designa en broshyr för hur man registrerar sig för tjänsten :)
giefkaka.blogg.se

2013-05-05 @ 20:20:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0