Andra veckan

Vardagarna ser ganska likadana ut. Vi jobbar (en del av oss jobbar och resten springer runt på tomten och jagar spännande moln). Sen äter vi lunch och så ser eftermiddagen ungefär likadan ut.. tills vi gradivis börjar tappa fokus mellan 5 och 7 och börjar hoppa på kökströskeln och gnyr efter mat. "Det är så jobbigt att ha någon som lagar mat åt en.. ifall man blir hungrig tidigare än det är matdax så måste man gå hungrig!": Dagens.. öhm.. U-landsproblem?

Sen har dock Liisa kommit fram till att gäster är rastlösa och kan inte underhålla sig själva så hon har satt Andreas och Hafen på att se till att det finns något för oss att göra varje kväll. I måndags och tisdags var det vi allmänt hänginga dock så då hängde vi hemma. Liisa hade massa feber och var på sjukhuset ett varv också. Allt bra nu dock.
Sen på onsdagkvällen var vi på Jerrys. Lokalt ställe, en bardisk på trotoaren så gott som :) det var jättetrevligt. Vi diskuterade vilket folk som är snyggast i världen. Det var väldigt olika åsikter.
Igår var det Pub-Quiz-night. Som Hafen går på varje Torsdag. Ett rätt så "Obruni"-ställe där de har frågesport på torsdagar, de som vinner får 300 kronors rabatt på notan, så tävlar man i lag och sådär. Jag och Mats följde med, det var himla skoj. Kul folk och sådär. Sen när vi skulle därifrån så skulle Hafen åt andra hållet där han bor tillfälligt, så på tillbakavägen så fick vi hitta själva, vi åkte ju taxi men de hittar inte hela vägen. gick jättebra :) jag börjar lära mig ganska fint området häromkring.

Michael har slutat hos oss också :( det är lite tråkigt för han var snäll och så :\ Han fick typ stipendium för att plugga Arkitektur i Burkina Faso :o såklart han ska ta den chansen liksom :) Kul för honom, tråkigt för oss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0