like yesteryear

Så jag är tillbaka i rutinen att sitta uppe till Halv 5 på morgnarna.
Antagligen inte så länge dock för de hade fixat så att det inte behövdes under tiden jag var borta men nu har det varit något jox de senaste dagarna.

Inget jag har något emot så länge jag får sova sen på morgonen och det får jag ju.


Just nu letar jag efter kvitton som har försvunnit. Bokföringsrelaterat men inte ångestframkallande. Jag behöver inte skriva in några verifikationer liksom.
Fast leta kvitton är inte det lättaste. Det är en hel jävla del som saknas och jag vet inte i vilken ände jag ska börja leta. Ska jag samla ihop alla kvitton jag hittar och kolla ifall de finns med i bokföringen under något av de nummer som saknas? Ska jag gå igenom alla nummer som saknas och kolla ifall något kvitto jag hittar stämmer in på det? Än så länge letar jag bara upp alla kvitton jag kan hitta och här dem på hög.

Har fått kontakt med Kalle också så jag ska försöka reda ut vilken helg vi ska till Togo framöver, eller i alla fall vilken helg vi inte ska till Togo framöver så kanske jag kan åka ner till Cape coast! Ballt! Eller om han kommer hit. Eller nåt!

Shopping for shoes

Alltså det finns liksom allmänt ingen poäng att dusha i det här landet ifall man har tänkt röra sig utomhus under dagen alls. Nu är väl filosofin "jag behöver inte dusha för jag kommer ju bli smutsig igen" lite dum... liksom ifall man skulle applicera den på annat: "jag behöver inte borsta tänderna för jag kommer äta igen", "jag behöver inte äta för jag kommer bli hungrig igen
Men ja.. Man sparar tid om man inte har det där behovet att dusha så fort man känner att det egetnligen skulle vara skönt. Nej jag är inte universums mest hygieniska person..
Jag var och köpte skor ifall ni undrar över vad som fick mig att lämna huset. Jag glömde bort att ta på mig africa-anpassade sådana när jag åkte see.
vaknade innan lunch imorse. Liisa var i chock x) jag kom ut på kontoret och Vesper (som är stor som fan nu!) kom störtande mot mig och hoppade på mig.. Alltså hoppade, ovanpå mig. Jag var mos. Fint med uppskattning x) som Julle brukar säga, får man uppskattning av en hund vet man att det är på riktigt liksom :) sant.. Sen får man väl hundars uppskattning av lite andra anledningar än man får människors uppskattning.. Men men :) mina armar är helt söndertuggad nu i alla fall. Yay.
Nu ska jag skriva in ett brev på datorn. Behöver sortera upp mitt skrivbord också så att jag inte tappar bort massa viktig shit i allt kaos som är där. Jobb jobb :P men det mesta tråkiga är undanstökat i alla fall!! Igen mer bokföring! ♥

That other Home

Så efter att ha lallat klart på Schiphol så kom jag hit tillslut. Lyckades sova stora delar av andra flygresan, och skriva dagbok resten. Den tervliga damen bredvid mig sa att hon hade försökt väcka mig när det serverades middag men inte lyckats. Så jävla bra sover jag på flygplan x) inte alls relaterat till att jag sov två timmar på natten.. Nej nej nej.
Så jag missade maten.. Huu.. Men det gjorde inget för när jag kom hit så hade Timo gjort köttfärssås sen klockan 2 igår natt :S jag vet inte... Det är Timo. Tre timmar har jag varit här.. Inte ens det och han har redan hunnit supa ner mig.
De andra är på vift någonstans. Sådär som det brukar fungera här. Var är folk? Vet inte? De kommer nog snar.. Det finns nog rester i kylen annars :D
Är redan som om jag aldrig varit hemma.. Nästan :)
Förutom att Timo fakiskt bryr sig om att va lite trevlig. Han har nog saknat mig :)
Imorn ska vi ut och åka bil på den nya motorvägen. Den är som en Europeisk motorväg.. Alla är i extas x) passar på att hämta hem Andreas och Hafen när vi ändå är igång. Woop liksom.
Nu somnar jag mitt i en mening snart! GONATT :D

Round 2 . . . FIGHT!

Sitter återigen i schiphols egen flygplatspark med fågelkvitter och plastträd och hela jävla tjollevippen. Så jävla mysigt x) med den där underbara FEJK-känslan, världens bästa combo.
Sitter och filosoferar om man så vill över skillnaden i dramatik-nivå på.. ja, mig, nu jämfört med sist.
Sist satt jag och gömde mig på toa och grät i en kvart precis vid gaten jag kom fram vid innan jag vågade röra mig runt alls. Nu sätter jag tvärt fart mot rullbanden. Åka fram och tillbaka på rullbanden är lätt schiphols värdaste tidsfördriv! Och med det menar jag inte att antyda att Schiphol är tråkigt... jag menar att åka rullband här är bäst! Liksom någonsin! Typ...
Känner mig så jävla ruttig xD
Jag menar, jag skriver blogginlägget på paddan först utan internet eftersom de där 2x30 minutrarna gratis internet (alt. 4x15 minuter) bara var 2x15 sist.. Inget internetslös! Och jag vet vart jag ska och allt bara flyter på sådär allmänt ospännande. Behöver nytt adrenalin-fix?
Annars tänker jag mig att om jag flyttar till Amsterdam (vilket jag överväger av just kommande anledning) så skulle jag sneaka in på flygplatsen (det är säkert inte så hård bevakning) bara för att hänga här i parken.. Och åka rullband såklart, men det är bara so much fun you can take på given tid. Eller så bygger jag bara en egen fejkpark med rullband i mitt framtida vardagsrum, grattis framtida roomie :D
Yeah så fantastiskt intressant det här med flygplats-häng :) jag ska inte störa mer, jag ska fortsätta att ohyggligt misslyckas med att tjuvlyssna på danskar och käka min rese-baguett och mina rese-ahlgrens bilar. Mina rese-kakor glömdes hemma! :'C <-så jävla förkrossad!!!
Sen ska jag på toa och kolla ifall jag kan passa på att ta mig genom passkontrollen utan att det tar hela paustiden sen kanske det är dax att ta vara på det där internetet, när folk haft chans att vakna ordentligt.. Sällskap plox?
(Å fan va vi måste resa mer ihop guys! Det är ju astrevligt!)

Nu är det iväg igen snart

Har packat idag. Yay och så.

Skitfint! ♥

Yeah. Jag kommer ta upp den här bloggen igen.
Fint av ni tappra 2 pers som fortfarande kollar ifall det händer något här. Det här inlägget är till er! whoever you are. Kärlek och sånt.

Sen har jag inte packat helt klart heller.. men snart! *wroom*

RSS 2.0